Usb universal universal pengisian daya cepet pangisi daya usb charger PD30W

1. Bentuk kompak cahya cilik kanthi ukuran sing ramah ing kanthong
2. Desain pin portabel lan lempitan sing sampurna kanggo lelungan lan plancongan
3. Kapabilitas ngisi daya sing cepet banget ngirit nganti udakara 50%


Rincian Produk

*Iphone Wall Charger 30W Rincian Katrangan


Kecepatan tinggi Pangiriman daya 3 0 ngalami kacepetan ngisi daya serius 2 5X luwih cepet tinimbang pangisi daya 30W standar nguripake iPhone XS Max nganti 50% mung sajrone setengah jam
Ukuran kompak & dilipat pangisi daya 30W paling cilik ing donya saiki, siluet sing bisa dilipat langsing & portebel kabeh bisa nggawa gaweyan

Kinerja cepet panel cepet Charger GaN tech & PI chipset nggabungake luwih akeh kontrol daya & fungsi proteksi menyang sirkuit sing konsentrasi kanggo mbuwang daya & Panas luwih sithik tinimbang silikon Komponen kasebut bakal tetep nyuda limbah daya & Ngoptimalake efisiensi ngisi daya nganti 93% adhedhasar kauntungan teknologi. Kompatibilitas universal ngisi kabeh piranti PD & non-PD kanthi performa jangkep cepet kanggo iPhone XS / XS Max / XR Nintendo Switch & MacBook Air Pangisi daya 100% sing kompatibel. Gawe perjalanan bisnis utawa plancongan dadi gampang lan ora ana ing Hasles

Perlindhungan sing dipercaya, priksa manawa 100% pengisian daya aman kanthi overheating banget lan proteksi sirkuit cendhak Tip anget kanggo laptop Dell lan Lenovo nalika output pangisi daya PD luwih murah tinimbang pangisi daya asli lan peringatan pengisian daya sing alon Muga-muga nanging ora ana risiko keamanan

Pangisi daya cepet PD kanthi kompatibilitas & fleksibilitas dhuwur, solusi ngisi daya loro-kanggo-siji sing bisa ndhukung kabeh piranti USB A / C kayata telpon lan laptop supaya bisa digunakake kanthi mandiri utawa bebarengan. Pangisi daya tembok USB kanthi desain plug sing luwes ngidini sampeyan nyegah blokir liyane lan reposisi port USB A / C supaya gampang dipasang kabel sing gegandhengan - utamane migunani nalika nggunakake kabel listrik utawa pelindung gelombang kanthi macem-macem outlet. Uga ing chip IC cerdas - Chip IC canggih kanthi otomatis ndeteksi lan ngirim daya pangisi daya optimal kanggo piranti sing disambungake.

Premium lan Portable - Port wis diuji supaya tahan luwih saka 10.000 panggunaan lan charger wis direkayasa kanggo nahan pengisian terus minimal 10.000 jam, menehi kualitas sing bisa dipercaya. Adaptor pangisi daya Pd kanthi distribusi daya sing cerdas, nggedhekake efisiensi kerja kanggo piranti siji utawa pirang-pirang.

*USB Wall Charger 30W Parameter 


Ukuran: 52 * 25 * 45mm
USB-C: 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A (Maksimum 30W)
Output USB-A: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (Maksimum 18W)
USB-A + C: 5V / 5A (Maksimum 25W)

Pangisi daya Multi Usb Ultra Cepet

Dilengkapi port pangiriman daya USBC, lan ngemot daya output 30W kanthi teknologi QC3.0, adaptor iki bisa menehi pangisian daya iPhone lan tablet paling cepet

Kompatibilitas & Fleksibilitas Pd Usb C Charger

Solusi ngisi daya loro-siji sing bisa ndhukung kabeh piranti USBC lan USBA kayata iPhone, Samsung lan laptop USBC liyane supaya bisa digunakake kanthi mandiri utawa bebarengan.

Charger Usb C Pd Kompatibilitas Universal  

Kanthi port USB A lan USB C, sampeyan bisa nggarap macem-macem piranti elektronik kayata iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, XS Max, XR, X, lsp.

Pangisi daya Usb C Portable Cilik

Nganggo papan sing padha karo Airpods lan sampeyan bisa kanthi gampang nemplek ing kanthong ing endi wae, lan bisa mbukak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita