Portabel gan gan tipe c adapter wall usb charger PD 18W

1. Bentuk kompak cahya cilik kanthi ukuran sing ramah ing kanthong

2. Desain pin portabel lan lempitan sing sampurna kanggo lelungan lan plancongan

3. Kapabilitas ngisi daya sing cepet banget ngirit nganti udakara 50%


Rincian Produk

*Rincian Deskripsi Charger PD 18W


Pangisi daya 18W PD kompak kanthi pangiriman daya USB tegese ngisi daya cepet ing piranti. Pangisi daya dobel dobel USB sing ramah plancongan iki dirancang kanggo ngirim 5 kali daya pangisi daya standar kanggo 2 piranti kanthi bebarengan.

Nampilake evolusi paling anyar ing teknologi pangisian daya kanthi cepet, pangiriman daya USB-C lan pangisian daya cepet adaptif, pangisi daya tunggal iki mung sing dibutuhake kanggo ngeterake piranti saiki lan tetep maju ing ngarep kurva kanggo alat elektronik sing bakal ana. Loro-lorone port bisa ngirim nganti 18W daya voltase dhuwur kanggo kabeh piranti saka smartphone lan tablet nganti laptop USB-C sing keluwen listrik kaya Macbook 12 inci. Ndhukung cepet supaya iPhone ngisi daya iPhone 8 utawa luwih anyar saka nol nganti 50% sajrone 30 menit nganggo kabel sing ana, lan piranti liyane kanthi kacepetan optimal?

Dirancang kanthi temenan supaya bisa lelungan, pangisi daya USB PD ukuran kanthong iki cocog banget karo lingkungan ing omah utawa nalika sampeyan lagi metu. Pangisi daya kompak iki dipasang ing tembok supaya gampang dipasang ing mburi perabotan utawa ing outlet sing angel digayuh. Ukurane uga ukurane cukup kanggo dicocogake ing kanthong utawa tas, tegese sampeyan bakal bisa ngakses ngisi daya kanthi cepet ing endi wae. Pangisi daya PD cepet kanthi pencegahan overvoltage sing aman, overcurrent, overheat lan circuit short.

Pangisi daya tembok PD kanthi kompatibilitas & fleksibilitas dhuwur, solusi ngisi daya loro-kanggo-siji sing bisa ndhukung kabeh piranti USB (A / C) kayata telpon lan tablet supaya bisa digunakake kanthi mandhiri utawa bebarengan. Pangisi daya tembok USB kanthi desain plug sing luwes ngidini sampeyan nyegah blokir liyane lan reposisi port USB A / C supaya gampang dipasang kabel sing gegandhengan - utamane migunani nalika nggunakake kabel listrik utawa pelindung gelombang kanthi macem-macem outlet. Pangisi daya tembok USB PD kanthi distribusi daya cerdas kanggo piranti.

*Wall Charger 18W Parameter


Ukuran: 52 * 25 * 45mm

USB-C: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (Maksimum 18W)

USB-A: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (Maksimum 18W)

USB-A + C: 5V / 3A (Maksimal 15W)

Pangisi daya Daya Cepet PD Car Charger

Menehi kabeh telpon lan tablet (kalebu iPhone lan iPad) ngundhakake tenaga kanthi cepet, kanthi pangiriman daya nyedhiyakake biaya sing cepet.

Charger Adaptor USB Kompatibilitas & Fleksibilitas

Solusi ngisi daya loro-siji sing bisa ndhukung kabeh piranti USBC lan USBA kayata iPhone, Samsung lan piranti USBC liyane bisa digunakake kanthi mandiri utawa bebarengan.

Pangisi Daya Cepet PD Mobile & Aman

Teknologi paling anyar nyengkuyung efisiensi kerja lan ningkatake disipasi panas sing nglindhungi piranti saka arus, panas banget, lan kakehan kakehan.

Adaptor Charger USB Portable lan Lipat

Tanggung jawab ing endi wae kanthi ukuran sing cocog karo kanthong lan plug sing bisa dilipat, faktor formulir sing kompak banget lan prong sing bisa dilipat njamin portabilitas maksimal ing endi wae.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita