Perjalanan populer daya dhuwur 65W jinis c pd usb charger PD65W

1. Pangisi daya GaN 65W paling cilik lan paling ringan ing donya

2. Desain pin portabel lan lempitan sing sampurna kanggo lelungan lan plancongan

3. Kapabilitas ngisi daya sing cepet banget ngirit nganti udakara 50%

4. Port USB (A / C) daya dhuwur kanggo piranti seluler

5. Efisiensi paling dhuwur nganti 94%


Rincian Produk

*Rincian Cepet Ngisi Pd 65W Rincian Katrangan


Teknologi GaN Paling Anyar: didukung karo GaN tech, pangisi daya gan dadi luwih cilik & nggedhekake efisiensi ngisi daya nalika ngasilake kurang panas. Pangisi daya 65W pd gan cukup kuat kanggo ngisi daya MacBook Pro 15,4 "mung sajrone 2 jam.

Didukung karo teknologi GaN, pangisi daya iki 30% luwih cilik tinimbang pangisi daya liyane, kompak banget kanggo ngancani sampeyan ing endi wae. Pangisi daya kompak 65W PD kanthi pangiriman daya USB tegese ngisi daya cepet kanggo piranti sing aktif USB-PD. Pangisi daya dobel dobel USB sing ramah lelungan iki direkayasa kanggo ngirim kaping 5 kaping pangisi daya standar kanggo macem-macem piranti kanthi bebarengan. Nampilake evolusi paling anyar ing teknologi pangisian daya kanthi cepet, pangiriman daya USB-C lan pangisian daya cepet adaptif, pangisi daya tunggal iki mung sing dibutuhake kanggo ngeterake piranti sampeyan saiki lan tetep maju ing ngarep kurva kanggo elektronik sing mbesuk.

Loro-lorone port bisa ngisi daya voltase dhuwur kanggo kabeh smartphone lan tablet menyang laptop USB-C sing keluwen listrik kaya Macbook 12 inci. Ndhukung daya cepet kanggo iPhone kanggo ngisi daya iPhone 8 utawa luwih anyar saka nol nganti 50% sajrone 30 menit nganggo kabel sing kalebu, lan smartphone / tablet liyane kanthi kacepetan optimal. Uga ing chip IC cerdas - Chip IC canggih kanthi otomatis ndeteksi lan ngirim daya pangisi daya optimal kanggo piranti sing disambungake.

Piranti sampeyan dikenani biaya paling cepet nalika nglindhungi umure batere. (Kompatibel karo pangisian daya PD & QC). Premium lan Portable - Port wis diuji supaya tahan luwih saka 10.000 panggunaan lan charger wis direkayasa kanggo nahan pengisian terus minimal 10.000 jam, menehi kualitas sing bisa dipercaya. Pd gan usb charger kanthi distribusi daya cerdas, nggedhekake efisiensi kerja kanggo piranti siji utawa pirang-pirang. Iki dirancang kanggo nggarap komputer lan piranti cerdas paling anyar, supaya bisa orientasi plug sing bisa dibaleni lan ngisi daya luwih cepet.

*Tipe C Pd Charger Telpon Charger 65W Parameter


Ukuran: 53 * 53 * 30.5mm

USB-C1: 5V-15V / 3A, 20V / 3.25A; PPS: 3.3V-16V / 4A (Max 65W)

USB-C2: 5V-15V / 3A, 20V / 3.25A; PPS: 3.3V-16V / 4A (Max 65W)

USB-C1 / C2: 65W

USB-C1 + C2: (Maksimal 60W)

Pangisi Teknologi GaN Tipe C Pd

Pangisi daya adaptor usb 65W PD dadi ukuran sing luwih cilik nanging maksimalake efisiensi ngisi daya lan kurang panas

Pangisi daya Telpon Pd Keamanan Superior

Kanthi proteksi overcharge, kontrol suhu, lan liya-liyane, multi nglindhungi njamin proteksi lengkap kanggo sampeyan lan piranti

Pangisi daya Flexible Pd GaN Usb Charger

Solusi ngisi daya loro-siji sing bisa ndhukung kabeh piranti USB C lan USBA kayata iPhone 11 Pro 11 11 Pro 11 Pro Max XS XS Max XR Xlsp

Pangisi Daya Pd Pengisi Daya Cerdas

Cepet nyebarke tenaga 65W ing antarane 3 piranti nalika ngisi daya bareng lan ndhukung ngisi daya cepet nganti 65W nalika piranti siji wis nyambung, yaiku pangisi tembok sing cerdas

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita