Warta Industri

  • USB PD&Type-C charger industry information

    Informasi industri pangisi daya PD PD & Type-C

    Jaringan Kepala Pengisi Daya Tampilan PD PD & Tipe-C Asia nggelar acara kanggo promosi industri pengisian daya cepet, sing dianakake sajrone 12 sesi berturut-turut. Sajrone limang taun kepungkur, KTT industri pengisian daya cepet sing dianakake Charging Head Network wis entuk partisipasi antusias luwih akeh ...
    Waca liyane
  • Want more power, but faster? This new charging tech GaN claims it can deliver

    Pengin kekuwatan luwih akeh, nanging luwih cepet? GaN teknologi pengisian daya anyar iki ujar manawa bisa dikirim

    Dina-dina ngubengi bata daya gedhe lan pirang-pirang kabel supaya piranti sampeyan tetep bisa kliwat. Ngenteni jam supaya smartphone utawa laptop sampeyan bakal dikenani biaya, utawa kaget karo pangisi daya sing nguwatirake, bisa uga dadi perkara sing biyen. Teknologi GaN saiki kasedhiya lan janji bakal ...
    Waca liyane
  • Apa sing dimaksud karo Pangiriman Daya USB?

    Nanging, masalah kompatibilitas iki bakal dadi perkara sing mbiyen nalika ana Spesifikasi Pangiriman Daya USB. Pangiriman Daya USB (utawa PD, singkatan) minangka standar sing ngisi daya sing bisa digunakake ing kabeh piranti USB. Biasane, saben piranti sing diisi daya nganggo USB bakal ...
    Waca liyane