Warta Perusahaan

  • Pengin kekuwatan luwih akeh, nanging luwih cepet? GaN teknologi pengisian daya anyar iki ujar manawa bisa dikirim

    Dina-dina ngubengi bata daya gedhe lan pirang-pirang kabel supaya piranti sampeyan tetep bisa kliwat. Ngenteni jam supaya smartphone utawa laptop sampeyan bakal dikenani biaya, utawa kaget karo pangisi daya sing nguwatirake, bisa uga dadi perkara sing biyen. Teknologi GaN saiki kasedhiya lan janji bakal ...
    Waca liyane
  • Apa sing dimaksud karo Pangiriman Daya USB?

    Nanging, masalah kompatibilitas iki bakal dadi perkara sing mbiyen nalika ana Spesifikasi Pangiriman Daya USB. Pangiriman Daya USB (utawa PD, singkatan) minangka standar sing ngisi daya sing bisa digunakake ing kabeh piranti USB. Biasane, saben piranti sing diisi daya nganggo USB bakal ...
    Waca liyane
  • Apa Gallium Nitride?

    Gallium Nitride minangka semikonduktor langsung bandgap III / V sing cocog kanggo transistor daya dhuwur sing bisa digunakake ing suhu dhuwur. Wiwit taun 1990an, umume digunakake ing diode emit cahya (LED). Gallium nitride menehi lampu biru sing digunakake kanggo maca disk ing Blu-r ...
    Waca liyane