Apa sing dimaksud karo Pangiriman Daya USB?

Nanging, masalah kompatibilitas iki bakal dadi perkara sing mbiyen nalika ana Spesifikasi Pangiriman Daya USB. Pangiriman Daya USB (utawa PD, singkatan) minangka standar sing ngisi daya sing bisa digunakake ing kabeh piranti USB. Biasane, saben piranti sing diisi daya nganggo USB bakal duwe adaptor dhewe-dhewe, nanging ora maneh. Siji PD USB universal bakal bisa nggunakake macem-macem macem-macem piranti.

Telung Fitur Apik Pangiriman Laku USB?

Dadi, saiki sampeyan wis ngerti sethithik babagan standar Pangiriman Daya USB, apa wae fitur gedhe sing bisa migunani? Gambar paling gedhe yaiku Pangiriman Daya USB nambah level daya standar nganti 100W. Iki tegese piranti sampeyan bakal bisa ngisi daya luwih cepet tinimbang sadurunge. Kajaba iku, iki bisa digunakake kanggo piranti liyane lan bakal cocog kanggo pangguna Nintendo Switch, amarga wis ana akeh keluhan yen ngisi daya alon.

Fitur liyane sing hebat saka USB PD yaiku kasunyatan manawa arah daya wis ora diatasi maneh. Biyen, yen sampeyan instal telpon menyang komputer, sampeyan bakal ngisi daya telpon. Nanging kanthi Pangiriman Daya, telpon sing sampeyan sambungake bisa uga duwe hard drive.

Pangiriman daya uga bakal njamin piranti ora kakehan lan mung bakal menehi jus sing dibutuhake. Sanajan umume ponsel cerdas ora bakal bisa nggunakake kauntungan sing ditambahake, akeh piranti lan komputer liyane sing bisa.

Pangiriman Daya - Ngirim Masa Depan

Kesimpulane, standar anyar kanggo ngisi daya USB iki bisa ngowahi jagad teknologi kaya sing wis dingerteni. Kanthi Pangiriman Daya, sawetara piranti bisa nuduhake biaya siji lan liyane kanthi kekuwatan tanpa repot. Pangiriman Daya minangka cara sing luwih gampang lan gampang kanggo ngisi daya kabeh piranti.

Nalika telpon lan piranti terus nggunakake luwih akeh tenaga, Pangiriman Daya USB bisa uga saya umum. Malah bank daya saiki duwe USB PD kanggo ngisi daya utawa ngoperasikake piranti sing nuntut akeh tenaga (pikirake MacBooks, Switch, GoPros, drone lan liya-liyane). Kita mesthi ngarepake masa depan sing bisa dituduhake kekuwatan.


Wektu kiriman: Okt-14-2020