Port multi tembok anyar pangisi daya cepet USB charger lipat PD30W

1. Bentuk kompak cahya cilik kanthi ukuran sing ramah ing kanthong

2. Desain pin portabel lan lempitan sing sampurna kanggo lelungan lan plancongan

3. Kapabilitas ngisi daya sing cepet banget ngirit nganti udakara 50%


Rincian Produk

*Iphone Wall Charger 30W Rincian Katrangan


Pangisi daya tembok USB-C cocog kanggo pangguna sing pengin pangisi daya kompak sing entheng lan kuat. Output nganti 30 W, pangisi daya tembok PD kabeh piranti favorit kalebu telpon, Nintendo Switch, lan MacBook (wektu ngisi daya gumantung karo spek piranti).

Bilah lipat pangisi daya tembok nggawe faktor bentuk sing ramah, dene alur manajemen kabel njaga kabel kanthi rapi. Dibangun kanthi ati-ati, sirkuit manajemen daya nyedhiyakake overvoltage, overcurrent, overheat, short circuit lan proteksi gelombang, lan tundhuk karo standar efisiensi Level VI Departemen Energi AS.

Pangisi daya cepet PD kanthi kompatibilitas & fleksibilitas dhuwur, solusi ngisi daya loro-kanggo-siji sing bisa ndhukung kabeh piranti USB A / C kayata telpon lan laptop supaya bisa digunakake kanthi mandiri utawa bebarengan. Pangisi daya tembok USB kanthi desain plug sing luwes ngidini sampeyan nyegah blokir liyane lan reposisi port USB A / C supaya gampang dipasang kabel sing gegandhengan - utamane migunani nalika nggunakake kabel listrik utawa pelindung gelombang kanthi macem-macem outlet. Uga ing chip IC cerdas - Chip IC canggih kanthi otomatis ndeteksi lan ngirim daya pangisi daya optimal kanggo piranti sing disambungake. Piranti sampeyan dikenani biaya paling cepet nalika nglindhungi umure batere. (Kompatibel karo pangisian daya PD & QC).

Premium lan Portable - Port wis diuji supaya tahan luwih saka 10.000 panggunaan lan charger wis direkayasa kanggo nahan pengisian terus minimal 10.000 jam, menehi kualitas sing bisa dipercaya. Adaptor pangisi daya Pd kanthi distribusi daya sing cerdas, nggedhekake efisiensi kerja kanggo piranti siji utawa pirang-pirang. Iki dirancang kanggo nggarap komputer lan piranti cerdas paling anyar, supaya bisa orientasi plug sing bisa dibaleni lan ngisi daya luwih cepet.

*USB Wall Charger 30W Parameter


Ukuran: 52 * 25 * 45mm

USB-C: 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A (Maksimum 30W)

Pangisi daya Multi Usb Ultra Cepet

Dilengkapi port pangiriman daya USBC, lan ngemot daya output 30W kanthi teknologi QC3.0, adaptor iki bisa menehi pangisian daya iPhone lan tablet paling cepet

Kompatibilitas & Fleksibilitas Pd Usb C Charger

Solusi ngisi daya loro-siji sing bisa ndhukung kabeh piranti USBC lan USBA kayata iPhone, Samsung lan laptop USBC liyane supaya bisa digunakake kanthi mandiri utawa bebarengan.

Charger Usb C Pd Kompatibilitas Universal  

Kanthi port USB A lan USB C, sampeyan bisa nggarap macem-macem piranti elektronik kayata iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, XS Max, XR, X, lsp.

Pangisi daya Usb C Portable Cilik

Nganggo papan sing padha karo Airpods lan sampeyan bisa kanthi gampang nemplek ing kanthong ing endi wae, lan bisa mbukak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita