Portable muti port paling anyar mobile charger ponsel PD100W

1. Bentuk kompak cahya cilik kanthi ukuran sing ramah ing kanthong.

2. Kapabilitas ngisi daya sing cepet banget ngirit nganti udakara 50%.

3. Port USB (A / C) daya dhuwur kanggo piranti seluler.

5. Efisiensi paling dhuwur nganti 94%.

6. Distribusi daya cerdas kanggo piranti seluler.


Rincian Produk

*Rincian Katrangan Multi Usb C Cepet 100W

Pangisi daya tembok USB-C cocog kanggo pangguna sing pengin pangisi daya kompak sing entheng lan kuat. Output nganti 100 W, pangisi daya tembok PD kabeh piranti favorit kalebu telpon, Nintendo Switch, lan MacBook (wektu ngisi daya gumantung karo spek piranti).

Nampilake evolusi paling anyar ing teknologi pangisian daya kanthi cepet, pangiriman daya USB-C lan pangisian daya cepet adaptif, pangisi daya tunggal iki mung sing dibutuhake kanggo ngeterake piranti sampeyan saiki lan tetep maju ing ngarep kurva kanggo elektronik sing mbesuk. Loro-lorone port bisa ngirim nganti 18 watt daya voltase dhuwur kanggo kabeh piranti saka smartphone lan tablet nganti laptop USB-C sing keluwen listrik kaya Macbook 12 inci. Ndhukung daya cepet kanggo iPhone kanggo ngisi daya iPhone 8 utawa luwih anyar saka nol nganti 50% sajrone 30 menit nganggo kabel sing kalebu, lan smartphone / tablet liyane kanthi kacepetan optimal.

Didukung karo teknologi GaN, pangisi daya iki 30% luwih cilik tinimbang pangisi daya liyane, kompak banget kanggo ngancani sampeyan ing endi wae. Pangisi daya 100W PD kompak kanthi pangiriman daya USB tegese ngisi daya cepet kanggo piranti sing aktif USB-PD. Pangisi daya dobel dobel USB sing ramah lelungan iki direkayasa kanggo ngirim kaping 5 kaping pangisi daya standar kanggo macem-macem piranti kanthi bebarengan. Nampilake evolusi paling anyar ing teknologi pangisian daya kanthi cepet, pangiriman daya USB-C lan pangisian daya cepet adaptif, pangisi daya tunggal iki mung sing dibutuhake kanggo ngeterake piranti sampeyan saiki lan tetep maju ing ngarep kurva kanggo elektronik sing bakal teka.

Pangisi daya tembok PD kanthi kompatibilitas & fleksibilitas dhuwur, solusi ngisi daya loro-siji sing bisa ndhukung kabeh piranti USBC lan USBA kayata telpon lan aptops supaya bisa digunakake kanthi mandiri utawa bebarengan. Pangisi daya tembok USB kanthi desain plug sing luwes ngidini sampeyan nyegah blokir liyane lan reposisi port USB A / C supaya gampang dipasang kabel sing gegandhengan - utamane migunani nalika nggunakake kabel listrik utawa pelindung gelombang kanthi macem-macem outlet. Pangisi daya tembok USB PD kanthi distribusi daya sing cerdas, nggedhekake efisiensi kerja kanggo piranti siji utawa pirang-pirang.

*Multi Usb Quick Charger 100W Parameter


Ukuran: 63 * 63 * 30.5mm

USB-C1: 5-15V / 3A, 20V / 5A (Max 100W)

USB-C2: 5-15V / 3A, 20V / 5A (Maksimum 100W)

USB-C3: 5-15V / 3A, 20V / 5A (Maksimum 100W)

USB-C1: 100W

USB-C2: 100W

USB-C3: 100W

USB-A: 18W

USB-C1 + C2: 65W + 30W (Max 95)

USB-C1 + C3: 65W + 30W (Max 95)

USB-C1 + C2 + A: 45W + 30W + 18W (Max 93W)

USB-C1 + C2 + C3: 45W + 30W + 18W (Max 93W)

USB-C1 + C2 + C3 + A: 45W + 30 + 12W + 12W

Super Power 100w Gan Pd Charger 

Nyedhiyakake daya pangisi daya 100W gedhe tenan - cukup kanggo ngisi daya 2 laptop USB-C lan 2 smartphone sekaligus. USB-C Output: 5V = 3A / 9V = 3A / 20V = 5A. USB-A Output 5V = 2,4A maksimum saben port.

Alokasi Daya Cerdas Mbuku acbook Pro Charger  

Nyedhiyakake nganti 100W daya pangisi daya nalika siji piranti disambungake menyang port USB-C, utawa nyebarake output nganti 4 piranti sing kasambung. Iki ngidini ngisi daya kanthi cepet kanggo piranti liyane kanthi bebarengan.

 

Universal Compatibility QC 3.0 Wall Charger

Dioptimalake kanggo kinerja tanpa cacat nganggo telpon USB-A lan USB-C, tablet, laptop, lan liya-liyane, kalebu MacBook Pro 15-inci, MacBook Air 2018, lan Dell XPS 13-inch, lsp.

Pangisi daya Cepet Pangisi daya Cepet Multi Usb

Sing bisa digunakake kanthi voltase lan frekuensi switching sing luwih dhuwur sing nyebabake pangisi daya sing luwih cilik lan luwih efisien


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita