Hubungi Kita

Staba Electric Co., Ltd.

Alamat

No 87, dalan Dongfu kaping 4, Kota Dongfeng, Zhongshan, Guangdong, China

E-mail

Telpon

Telpon: 0760-22579863

Whatsapp: 0086-13556866264

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita