Tembok adaptor tembok USB cepet sing cepet ringan 65W

1. Pangisi daya GaN 65W paling cilik lan paling ringan ing donya

2. Desain pin portabel lan lempitan sing sampurna kanggo lelungan lan plancongan

3. Kapabilitas ngisi daya sing cepet banget ngirit nganti udakara 50%

4. Port USB (A / C) daya dhuwur kanggo piranti seluler

5. Efisiensi paling dhuwur nganti 94%


Rincian Produk

*Rincian Deskripsi Multi Multi USB Usb


Teknologi berkembang ing kabeh industri wiwit otomotif nganti komunikasi lan saiki nganti ngisi daya laptop, tablet, lan telpon. Sampeyan ora kudu nggawa pangisi daya liyane amarga pangisi daya GaN USB C PD.

Jinis iki duwe total output daya ing 65W sing ngisi laptop sajrone rong jam. Iki uga kompatibel karo laptop kanthi rating kurang saka luwih saka 65W. Kanthi port USB, ngidini sampeyan ngisi daya piranti kanthi bebarengan. Pasokan listrik sing cerdas njamin manawa kabeh piranti diisi daya kanthi optimal. Kompatibel karo MacBook, telpon, tablet, lan piranti USB liyane. Didukung karo teknologi GaN, pangisi daya iki 30% luwih cilik tinimbang pangisi daya liyane, kompak banget kanggo ngancani sampeyan ing endi wae. Pangisi daya kompak 65W PD kanthi pangiriman daya USB tegese ngisi daya cepet kanggo piranti sing aktif USB-PD.

Desain minimalis lan cilik bisa dilebokake ing kanthong sampeyan supaya bisa nggawa ing endi wae. Ringane uga bisa ngilangi umur batere. (Kompatibel karo pangisian daya PD & QC). Premium lan Portable - Port wis diuji supaya tahan luwih saka 10.000 panggunaan lan charger wis direkayasa kanggo nahan pengisian terus minimal 10.000 jam, menehi kualitas sing bisa dipercaya. Pangisi daya Pd GaN USB kanthi distribusi daya sing cerdas, nggedhekake efisiensi kerja kanggo piranti siji utawa pirang-pirang. Iki dirancang kanggo nggarap komputer lan piranti cerdas paling anyar, supaya bisa orientasi plug sing bisa dibaleni lan ngisi daya luwih cepet. tambahan akeh. Kanthi iki, sampeyan bakal entuk operasi sing luwih adhem lan ngisi daya efisiensi tinggi.

*Multi Usb Charger 65W Parameter 


Ukuran: 53 * 53 * 30.5mm

USB-C: 5V-15V / 3A, 20V / 3.25A; PPS: 3.3V-16V / 4A (Max 65W)

USB-A: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A, 20V / 1.8A; SCP: 5V / 4.5A, 4.5V / 5A (Maksimum 36W)

USB-A + C: 18W + 45W (Maksimum 63W)

USB-A: 36W

USB-C: 65W

GaN Teknologi Usb C Pd Charger

Pangisi daya adaptor usb 65W PD dadi ukuran sing luwih cilik nanging maksimalake efisiensi ngisi daya lan kurang panas

Beban Cepet Keamanan Superior Pd

Kanthi proteksi overcharge, kontrol suhu, lan liya-liyane, multi nglindhungi njamin proteksi lengkap kanggo sampeyan lan piranti

Pangisi daya Tipe C Pd Fleksibel Kompatibel

Solusi ngisi daya loro-siji sing bisa ndhukung kabeh piranti USB C lan USBA kayata iPhone 11 Pro 11 11 Pro 11 Pro Max XS XS Max XR Xlsp

Daya Alokasi Daya Multiple Cerdas

Kanthi pinter nyalurake tenaga 65W ing antarane 2 piranti nalika ngisi daya bareng lan ndhukung ngisi daya cepet nganti 65W nalika piranti siji wis nyambung, yaiku pangisi tembok sing cerdas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita