Babagan Kita

Staba Electric Co., Ltd.

Wiwit taun 2017, Staba wiwit nggawe riset lan pangembangan produk charger PD GaN.
Teknologi GaN minangka revolusi industri pangisi daya, pangisi daya iki bisa nggunakake trafo cilik lan komponen induktif liyane, kanthi efektif nyuda ukuran pangisi daya GaN lan generasi panas, lan nambah efisiensi.

Sajrone terus ngenalake peralatan produksi otomatis ing taun-taun pungkasan, ora mung nyuda biaya tenaga kerja, nambah produktivitas, nanging uga ningkatake daya saing pangisi daya pangisi tembok Staba PD, lan ningkatake kualitas kanthi level dhuwur kanthi teknologi otomatis; ngenalake sistem tes otomatis lan sistem penuaan paling anyar, nyuda biaya tenaga kerja kanthi serentak, ningkatake kualitas pangisi daya usb PD menyang level internasional, tingkat kegagalan produk tekan PPM.

Sajrone pangembangan kasebut, Staba menehi perhatian banget marang akumulasi hak kekayaan intelektual lan panyiapan sistem manajemen perusahaan. Staba minangka perusahaan pertama ing wilayah kita sing lulus akreditasi IPMS GB / T29490-2013, duwe 4 paten penemuan asli ing Amerika Serikat lan Uni Eropa, lan luwih saka 58 paten penemuan asli China lan paten model utilitas.

Staba wis disetujoni / disetujoni maneh minangka perusahaan teknologi tinggi nasional telung kali berturut-turut, kita duwe loro pusat teknologi perusahaan: Pusat Teknologi Teknik Tenaga Cerdas Provinsi Guangdong, lan Pusat Teknologi Teknik Produk Produk Kota Zhongshan. Wiwit dina pisanan didegake, sistem piranti lunak ERP lan sistem manajemen ISO9001 wis dileksanakake ing saben aspek manajemen perusahaan, supaya operasional sistem sing lancar lan efisien. Saiki kita duwe 340 karyawan, sing 33 kanggo sistem R&D lan 38 kanggo sistem manajemen perusahaan. Sanalika, kita duwe kerjasama intensif lan kemitraan konsultasi karo akeh institusi riset lan ahli ing industri, nyoba nggawe produk, layanan lan teknologi dadi prioritas utama industri. 

Staba pengin nggawe nilai win-win bebarengan karo pelanggan kanthi kualitas dhuwur, rega kompetitif, lead-time respon cepet lan dhukungan.

Nilai Kita

Efisiensi Model laba utawa kaslametan sing paling akeh ing bumi

Inovasi Inti inovasi yaiku keprihatinan humanistik lan kepuasan pelanggan

Pelanggan Mupangat Pertama sing paling penting, sing tuwuh ora bisa dipisahake karo pelanggan